Over ons

Beste klant,
Beste bezoeker,

Als u een betrouwbare partner zoekt inzake financiële dienstverlening in de omgeving van Moorslede, zijn er weinig namen die klinken als dat van Kantoor Hemeryck BV.
Met mezelf, Siska Hemeryck, als zaakvoerster is het dan ook al de derde generatie die instaat voor onze gekende onberispelijke service en kwalitatieve dienstverlening.

Het kantoor werd immers in 1922 opgericht door mijn grootouders. Al meer dan 100 jaar is ons zakenkantoor een trouwe partner voor velen.

Net als de vorige generaties kantoorhouders proberen wij een doorgedreven klantgerichtheid te koppelen aan een gepersonaliseerde service met verzekeringsproducten op uw maat. Als verzekeringstussenpersoon opereren wij namelijk volledig onafhankelijk van elke verzekeraar of maatschappij.

Zo bent u zeker dat u op een correcte prijs en dekking kan rekenen met een verzekeringsportefeuille die afgestemd is op uw behoeften.

En als het ondenkbare dan toch gebeurt; en u wordt geconfronteerd met een schadegeval van eender welke orde, weet dan dat mijn team en ik steeds voor u klaar staan om u in dergelijke moeilijke of vervelende momenten met raad en daad bij te staan.

Wij maken er een erezaak van om onze schadeafhandeling punctueel en snel uit te voeren zodat uw administratieve en financiële zorgen tot een minimum beperkt worden. Als onafhankelijk makelaar is een vlotte schaderegeling in het belang van de klant uiteraard een uitgelezen kans om onze meerwaarde extra te benadrukken.

Voor onze bankactiviteiten hebben we met Beobank een betrouwbare partner gekozen die ons toelaat om als zelfstandig bankagent te kunnen functioneren. Zo kan ons kantoor u het beste van twee werelden aanbieden. Het bankkantoor biedt natuurlijk alle moderne financiële instrumenten (met inbegrip van online bankieren) zodat u met een gerust gemoed uw financieel beheer zelf kan waarnemen, indien u dit wenst. Maar u kunt natuurlijk ook steeds terecht op ons kantoor voor al uw verrichtingen, advies over alle mogelijke spaar- en beleggingsformules en voor alle vormen van kredieten.

Onze ruime openingsuren laten u steeds toe met iemand van onze medewerkers contact  op te nemen om een afspraak te maken voor een persoonlijk en discreet onderhoud.

Voorts zijn wij doorlopend bereikbaar (24 u op 24 en 7 dagen op 7) in geval van nood.

We zijn dan ook trots steeds meer klanten te mogen bedienen en bijstaan in hun financiële behoeften. Daar zijn mijn team en ikzelf u heel dankbaar voor !

Kom dus gerust eens langs. U bent altijd welkom.

p^l

 

Siska Hemeryck (fictieve handtekening.)

Ons kantoor

Kantoor Hemeryck is gelegen in het centrum van Moorslede en biedt ruime parkeerfaciliteiten, zodat we steeds gemakkelijk en veilig bereikbaar zijn.